Allt för den motorintresserade

Motorsport

Dokumentera dina motorsportsäventyr

För det första, har jag länge kört motocross och ATV ute i skogen. Dessutom är jag själv när jag gör detta, och det är inte sällan jag ser något anmärkningsvärt.

Det kan vara ett rådjur som hoppar förbi plötsligt med en stor krona på sitt huvud, en björn som hastigt avviker från stigen när den ser mig komma, eller hur jag räddar en annars ödesdiger kurva. När något sådant händer, då önskar jag ofta att jag hade en kamera på mitt fordon.

Hur gör man?

Många av dagens kameror är så enkla som att bara trycka på en knapp, så är du igång! När du sedan vill spela upp ditt material är det bara att koppla in kameran i din dator, eller TV om kameran har en utgång för det, så kan du snabbt och enkelt se din film och visa att det där på åkturen, det hände faktiskt!

Vart ska man vända sig?

Jag själv har alltid svårt att bestämma mig när jag ska köpa något nytt. Jag läste en hel del artiklar som handlade om äventyrskameror. Helt ärligt hade jag tur, då jag bor nära Länna Sport som har gott rykte och blev varmt rekommenderat av vänner från både när och fjärran.

Comments are disabled.